Tornar als estudis

Dimensionament i criteris de localització de l’oferta del servei Bicibox

Any de realització: 2023

Equip:

  • Francesc Coll.
  • Irene Cruz. Cartografia: Marc Vila
  • Direcció: Núria Pérez. Redacció: Xavier Bach. Anàlisi estadística: Miquel Rueda

Institució: AMB

L’objectiu general d’aquest estudi és establir criteris tècnics per la planificació del servei del Bicibox als propers 4 anys, d’acord amb el context de creixement de la bicicleta a la metròpoli de Barcelona.
Els objectius específics són:

  1.  Identificar el context de planificació d’infraestructura ciclista i les noves tendències de la micromobilitat a l’àrea metropolitana.
  2. Proposar criteris de localització de l’oferta i de cobertura territorial segons segments de de demanda objectiu (aparcament en destinació, en origen, etc.), i proposar-ne la infraestructura més adequada (mòduls, aparcaments, locals, etc.)
  3. Dimensionar i programar el servei per municipi, segons els criteris de localització de l’oferta i de demanda objectiu, i identificar territorialment l’oferta necessària, els dèficits d’oferta respecte l’escenari actual, i la localització preferent pels nous mòduls o aparcaments.

 

Descarregeu:

Coll., F. [Francesc]; Cartografia: Marc, I C. [Irene Cruz.]; Pérez. Redacció:, D N. [Direcció: Núria]. (2023). Dimensionament i criteris de localització de l’oferta del servei Bicibox
https://www.institutmetropoli.cat/ca/estudi/dimensionament-criteris-localitzacio-oferta-servei-bicibox/