Entorns alimentaris locals a Barcelona: Actualització i anàlisi 2016-2019
Any de realització: 2021
Equip:
- Autors/es: Xavier Garcia
- Marta Garcia-Sierra
- Elena Domene. Àrea de Sostenibilitat Urbana. IERMB
Institució: Ajuntament de Barcelona
L’estudi analitza, entre d’altres aspectes, l’evolució de l’oferta d’alimentació ecològica del 2016 al 2019 a la ciutat de Barcelona. La investigació evidencia que aquesta oferta creix a Barcelona un 38%, però que ho fa de forma molt desigual, en funció dels barris de la ciutat i de la renda de la població.
Descarregueu el resum exectiu:
Entorns-Alimentaris-Locals-IERMB-RESUM EXECUTIU
Xavier Garcia, A. [Autors/es:]; Garcia-Sierra, M. [Marta]; Àrea de, E D. [Elena Domene.]. (2021). Entorns alimentaris locals a Barcelona: Actualització i anàlisi 2016-2019
https://www.institutmetropoli.cat/ca/estudi/entorns-alimentaris-locals-a-barcelona-actualitzacio-i-analisi-comparativa-2016-2019/