Tornar als estudis

Entorns alimentaris locals: Com s’alimenta l’àrea metropolitana de Barcelona?

Any de realització: 2018

Equip:

  • Elena Domene (coord.)
  • Xavier Garcia
  • Marta Garcia
  • Francesc Coll

Institució: Àrea Metropolitana de Barcelona

L’objectiu general d’aquest estudi és continuar contribuint al coneixement del sistema agroalimentari a l’àmbit metropolità, tot considerant l’aliment com un element bàsic del metabolisme metropolità. En concret, es vol contribuir al coneixement dels entorns alimentaris locals des d’una perspectiva social i territorial. Es tracta de caracteritzar els entorns alimentaris en una submostra de barris de la ciutat de Barcelona, i analitzar com varien en funció de les característiques sociodemogràfiques i urbanístiques de l’entorn residencial. Des d’aquesta perspectiva s’exploren les disparitats en l’accés a diferents tipus d’aliments saludables.

En aquest enllaç us podeu descarregar l’informe.

Domene, E. [Elena]; Garcia, X. [Xavier]; Garcia, M. [Marta]; Coll, F. [Francesc]. (2018). Entorns alimentaris locals: Com s’alimenta l’àrea metropolitana de Barcelona?
https://www.institutmetropoli.cat/estudi/entorns-alimentaris-locals-com-salimenta-larea-metropolitana-de-barcelona/